Eilisen päivän saldo oli muuten 800 euroa. Vaikka satasen ajattelin veloittaa puolelta tunnilta, niin kaksi asiakasta maksoi jostain syystä extraa, enkä sitä nyt pistä pahakseni, että seteleitä enempi tippuu.

 

Tämän päivän saldo jäikin 600 euroon, mikä ei toki sekään kovin paha summa ole. Eihän minulla ole kuukaudessakaan normaalisti noin paljoa vuokran jälkeen käytettävänä.

 

Asiakas nro 7: Ensimmäinen sellainen ikävempi tapaus, vaati saada panna ilman kumia ja jostain syystä en osannut sanoa, että ei. Jo toinen tapaus näin lyhyen ajan sisään, epäilen vahvasti, onko minusta tähän hommaan. Tai, että miksi minä oikein tälläistä teen.

Asiaskas nro 8: Kysyi puhelimessa saisiko pikaisen halvemmalla ja lupasi sen olevan todella pikainen. Tuli ihan oikeasti ehkäpä minuutissa.

Asiakas nro 9: Kävi vessassa ja sanoi, että jättää väliin. Miksi minä en kelpaa, olenko tosiaan näin likainen ja saastakasa, kuin ajattelen?

Asiakas nro 10: Olisi tahtonut panon jälkeen vielä suikkarin ja kysyi hintaa, sanoin satasen ja oli liian korkea, eli käytti sitten panemisen lomassa vehjettään suussani. Suuseksi, ehkä kaikkein ällöttävintä, mitä tiedän. Tuntuu kuin tukehtuisi ja oksettaa. Tulee mieleeni aina, ja joka kerta ne kun naapurin setä tunki elintään suuhun. En tiedä, miksei joka kerta perinteisesti pantaessa tule hyväksikäyttömuistoja, ehkä ihan positiivista kai.

Asiakas nro 11: Halusi nuolla minua ja en osannut sanoa ei:kään. Nuoli ikuisuuden ja ääntelin, mutta koska nyt en vain ikinä ole seksistä nauttinut, en saanut mitään kiksejä, orgasmista puhumattakaan. Ällötti, sillä kehoni kuitenkin reagoi, tärisi ja äijä luuli minun olevan kiihottunut. Huora mikä huora.

Kävin keikkojen jälkeen ostoksilla, ja sain useita satasia kulumaan. Kävin syömässä ja isoilla seteleillä maksaessa tuntui, että kaikki varmasti tajuaa, mistä tuon tytön rahat on hankittu. Taidan olla vainoharhainen.

Mutta nyt suihkun kautta nukkumaan, huomiseksi on muutama asiakas jo sovittuna.