Pahoittelen, että asiakkaiden määrän raportointi jäi jo reilun kymmenen jälkeen. Mutta voin sanoa, että ihan liikaa niitä on kertynyt.

Miksi, miksi tässä tilanteessa ollaan taas? Että vihaan itseäni, kehoani, haluaisin leikellä sitä palasiksi ja tuhota? Että päivästä toiseen itseviha täyttää pääni ja pitkin päivää pitää mennä vessaan hakkaamaan itseään? Miksi koukutuin taas rahaan ja en vain voi pärjätä sillä summalla, mitä saan, sillä sillä pärjäisin?

Miksitä sitä yhä kohtelee itseään näin, ihan itse ajautuu samankaltaisiin tilanteisiin, joita luulisi olevan ihan tarpeeksi jo? Joskus kun silloin teini-iässä terapeuttini kanssa juttelin silloisista irtosuhteistani ja päivittelin, että kun en osaa pitää puoliani ja siksikin ajaudun harrasta´maan seksiä, ettei se mikään ihme ole, jos on jo kahdeksanvuotiaana pakotettu siihen ja annettu uskoa, että se on ihan oikein, ja että on huora. Niin kai. Tuntuisi vain, että eikö sitä jo aikuisena ihmisenä tiedä ja osaa tehdä päätöksiä, jotka tukisivat omaa hyvinvointia.