En saa unta, enkä jaksa enää odotella nukkumattia saapuvaksi.
Kai tämä uravalinta mietityttää, kävin illalla suihkussa, ja pesin itseni useampaan kertaan. On likainen olo. On tyhjä olo. On tukkoinen olo.

Mutta, asiakkaista. Ensimmäinen asiakas ei tainnut hänkään olla kovin kokenut tässä asiassa, ja tuli nopeaa. Taisi olla yhteensä kymmenen minuuttia session kesto. Elämäni nopeiten ansaittu satanen.

Asiakas kakkonen oli jo sisällä ja huomasin kyllä, että kumi jäi puuttumaan, en vain osannut/uskaltanut/kokenut, että olisi oikeus sanoa. Hups, sanoi vain ja vakuutti olevansa terve. Niinhän ne kaikki taitaa tehdä, taitaisi joku ammattilaisempi sanoa.

Asiakas kolmonen tunki sisään, vaikka en ollut vielä valmis ja sattui. Tuli nopeaa. Tuijotin seinässä olevaa läikkää ja mietin, että pyyhin sen, kunhan kolmonen lähtee.

Asiakas nelonen, halusi pussailla, silitellä, kehui kauniiksi ja sanoi lopuksi ihastuneensa. Mitä ihastumista tälläiseen huoraan on?

Asiakas viisi, toi omat kuminsa ja halusi käyttää niitä. Olisi halunnut panna kakkoseen, mutta kieltäydyin. Lupasi tulla uusiksi, saa nähdä, kuuluuko enää toiste. Alkoi tuntua jossain vaiheessa, että olisin halunnut sanoa, että pelasta mut, mutta miltä. Omalta itseltänikö?

Asiakas kuusi ja päivän viimeinen, alkaa tuntua jo, että on päivän paneskellut, ja paikat tuntua aroilta. Pitäisi kai ostaa liukkaria, jos aion tosiaan asiakkaita enemmänkin päivässä ottaa.


Olen nyt huora. Wuhuu, taputan itseäni olkapäälle ja sanon, että hyvä tyttö. Kotini on saastunut, olen saastuttanut itseäni entisestään, eikä lika lähde.